Blog

Mi az a kvantum?

Szinkronicitás

Mesterelme és lángelme

Író és Preziklub

Tudatossági szintek
(1-1000 skála)

Meditáció, ébredés

Egységtudat

Üzleti kapcsolatépítés

Együgyüek vagyunk.
De, mi ez az egy ügy?

Videók

 

 

 

 

 

Szinkronicitás

Ihletre gyúlván valami nagy céltól, vagy rendkívüli tervtől, minden gondolatod lerázza magáról a béklyót, elméd felül emelkedik a korlátain, tudatod minden irányban kiterjed, és egy új, nagyszerű és csodálatos világban találod magad.
Szunnyadó erők, képességek és adottságok kelnek életre, és felfedezed, hogy sokkalta kiválóbb ember vagy, mint amilyennek valaha is álmodtad magad.
Patandzsali

Volt már olyan, hogy zakatolt valami a fejedben, nagyon kerested egy problémára a megoldást, és ezek után pont akkor kapcsoltad be a tv-t, amikor valaki megadta rá a keresett választ?
Vagy pont ott nyitottál ki egy könyvet, amelyik oldalon arról írnak, ami Téged a legjobban foglalkoztat?
Esetleg abban a pillanatban megcsörrent a telefonod, amikor egy barátodra gondoltál, és csodák csodájára épp ő hívott Téged?
Vagy véghez akartál vinni valamit, aminek nagyon sok akadálya volt, és az akadályok varázslatos módon, szép sorjában, egyik a másik után egyszerűen leomlottak?

Igen, igen... Ezt hívják szinkronicitásnak.

Ihletre gyúlván valami nagy céltól vagy tervtől, átitatódni hittel a megvalósulás tekintetében, varázslatos dolgok történnek. Csak azok tudják, akik már átélték. Mindenki más hülyének nézi őket.

Talán ismerős az állapot, amire Patandzsali több, mint 2000 éve felhívta az emberek figyelmét, és talán észrevetted, a világ úgy van összerakva és kondicionálva, hogy szinte sose kerülhessünk ebbe az állapotba.
Ha mégis szeretnél, csatlakozz Te is a Kvantum Klubhoz!

További információkért, iratkozz fel hírlevelünkre>>>

Ezt olvastad már?

Ajánló

Ne maradj le az aktuális hírekről! Klubtalálkozók,
programok, belső infók
.
Iratkozz fel itt!>>>

 

 

Döbbenetes: