Néhány gondolat a szerzőtől:

"Fantasztikusan izgalmas és lebilincselő. Egyszerűen letehetetlen! Az első oldalon beszippantott, és az utolsó oldalon sem akart elengedni. Nem tudok mást mondani. "
Gál Róbert, Fonyód

Megrendelem a könyvet most (irány a lap aljára) >>>

Kedves Olvasó!

Szeretettel köszöntünk a Szökés az elme börtönéből című regény első részének megjelenése alkalmából!

Mielőtt alaposabban tanulmányoznád a könyv bemutatkozó oldalát, kérjük iratkozz fel most a megjelenés alkalmából összeállított rövid hírlevél-sorozatunkra! Van néhány "weblapfestéket" nem tűrő, elképesztő információ, amiről mindenképpen tudnod kell, akár megveszed a könyvet, akár nem.

E-mail cím:*
Keresztnév::
 


Néhány olvasói vélemény:

"Kedd este kezdtem olvasni a könyvet. Egész éjjel olvastam. Szerda reggel szabadságot vettem ki a munkahelyemen, hogy befejezhessem, délután pedig vonaton ültem, mert mindenképpen találkozni akartam az íróval."
Tarjániné Ani, Komárom

"Ismerem az abbcenter mögötti koncepciót, 3 éve olvasom a hírleveleket, többször voltam klubtalálkozón is. Látom mi történik a világban nap mint nap és sokat töröm a fejem, vajon mi fogja mindezt megváltoztatni? Azt hiszem egy ilyen könyv, ha sokakhoz eljut, sokat segíthet."
Virizlai Tamás, Sopron

"Van benne minden. Üldözés, cselszövés, bimbózó románc és valódi mondanivaló. Van benne spiritualitás, ugyanakkor gyakorlatias. Igazi filozófiai kalandregény. Teljesen új műfaj a számomra."
Kórodi Anita, Veszprém

"A történelem során szinte minden nagy dolog egy könyvvel kezdődött. Minden rossz és minden jó egyaránt. Itt egy könyv, benne a világ összes problémája, a világ összes bölcsessége, és egy lehetséges megoldás. Azt hiszem az egyetlen megoldás. Élni kellene vele!
Először arcon vág, azután letaglóz, utána pedig felemel."

Dorogi Péter, Nyíregyháza

Megrendelem a könyvet most (irány a lap aljára) >>>


Miről szól a könyv?

Mit szólnál hozzá, ha csak nyolc napod lenne ahhoz, hogy felhívd a világ figyelmét valamire, amivel a kilencedik napon több millió ember életét menthetnéd meg a kínhaláltól?
Ha nem sikerül kitalálnod valamit, a kilencedik napon a Föld civilizált(nak vélt) lakosságának háromnegyedét fosztanák meg a szabadságától és országok százai lennének kénytelenek heteken belül a bimbózó demokráciájuk helyett újra diktatúrában élni.

Megkeresnél egy újságírót? Betelefonálnál a tévébe?
Sajnos olyan információt kell átadnod a világnak, amit a fősodrású média sosem közvetítene. Nem teszi, hiszen az információ egy része teljesen romba döntené a világban jelenleg uralkodó hatalmi és gazdasági rendszereket egyaránt.

Nem teszi, mivel az információ egy másik része teljesen felkavarná az embereket a saját életükkel és képességeikkel kapcsolatban.
Egy néhány emberből álló, maroknyi kis csapat mégis megpróbálkozik a lehetetlennel. Összefognak, hogy megmentsék a világot.

Megrendelem a könyvet most (irány a lap aljára) >>> 

Beleolvasok a könyvbe>>>

Utószó>>>

 

Azt mondják a bölcsek: kihagyhatsz egy reggelit, kihagyhatsz egy ebédet, sőt akár napokig elhagyhatod az ételt, akkor sem lesz semmi bajod. De a napi olvasnivalódat, amivel táplálod a lelkedet, egyetlen napon sem hagyhatod ki!

Biztosan hallottál már Te is többtíz, vagy többszázezer forintos Hogyan változtasd meg az életedet? Hogyan gazdagodhatsz meg?Hogyan találd meg az életcélodat? Hogyan ébreszd fel rejtett képességeid? tanfolyamok, szemináriumok sokaságáról.

Ezekkel kapcsolatban Oscar Wilde fogalmazott meg egy fontos gondolatot:

"Az oktatás elismerésre méltó dolog, de nem árt, ha időnként eszünkbe jut, hogy amit valóban érdemes tudni, nem tanítható."

Nos, a Szökés az elme börtönéből című könyv jelenlegi kiadása tartalmaz szinte mindent, amit az életről tudni érdemes, ráadásul mindezt egy rendkívül izgalmas és lebilincselő történeten keresztül mutatja be. Az elolvasása könnyen lehet, hogy egy új kaland kezdete lesz az életedben.
A Te feladatod: a megtapasztalás.

 

Megrendelem a könyvet most:

Mivel az első olvasók közül szinte mindenkinek az volt az első reakciója, hogy megajándékozzon mást is a a könyvvel az ismeretségi körében, illetve a közösség és csapatépítésben érdekelt vásárlók szerettek volna nagyobb tételben kedvezőbb áron hozzájutni a műhöz, ezért többféle árat alakítottunk ki.

 
 


1 példány ára
2 példány ára
3 példány ára
4 példány ára
5 példány ára
10 példánytól


3500 Ft
5500 Ft
7500 Ft
9500 Ft
10500 Ft
14000 Ft

 
 
Megrendelt példányszám (db):*
E-mail cím:*
Vezetéknév:*
Keresztnév:*
Ország:
Szállítási cím irányítószáma:*
Város:*
Utca, hsz, emelet, ajtó, stb.:*
Cégnév (ha nem magán személy):
Számlázási cím (ha más, mint a szállítási cím):
Telefonszám:
Fizetés módja:* Előre utalással fizetek (így ingyenes a szállítás)
Utánvéttel fizetek (1.800 Ft a szállítási díj)

A megrendelés után rövid időn belül kapsz egy vissza-
igazoló e-mailt, ami tartalmaz minden részletet.
A megrendeléssel kapcsolatos probléma esetén
hívd a: 0670/315-6820-as telefonszámot vagy írj az info kukac kvantumklub.hu címre!

Köszönjük a vásárlásodat!

Kvantum Klub