Blog

Mi az a kvantum?

Szinkronicitás

Mesterelme és lángelme

Író és Preziklub

Tudatossági szintek
(1-1000 skála)

Meditáció, ébredés

Egységtudat

Üzleti kapcsolatépítés

Együgyüek vagyunk.
De, mi ez az egy ügy?

Videók

 

 

 

 

 

Mesterelme és lángelme

Ki tudja hány vallási szekta és egyház fogja még elkápráztatni híveit azzal a természeti törvénnyel, ami akkor fejti ki megdöbbentő hatását, amikor néhány ember egy közös cél érdekében egy légtérbe kerül.
Azért nem tanulunk erről az iskolában, mert a módszerrel rendkívül egyszerűen lehet embereket a HIT állapotába emelni, mely állapotban mindenki rendkívüli képességekkel ruházódik fel, és képes kifordítani akár a világot is a négy sarkából.

Ezt a módszert sokkal inkább használják manapság arra, hogy embereket abban a HIT-ben tartsanak, amelyben elfogadják, hogy cselekvésképtelen állapotuk nem tőlük függ, viszont a remény mindig csillogjon szemük előtt.
Ha a tehetetlenség HIT-ében leledzik valaki, viszont a REMÉNY szikráját mindig felcsillantják a szeme előtt, lesz elég ereje ahhoz, hogy különösebb morgolódás nélkül átvészeljen bármilyen időszakot az életében, legyen az akármilyen igazságtalan is.

Azt, hogy két emberi elme összekapcsolódása hogyan tud létrehozni valami olyasmit, amivel a kapcsolódás előtt az egyik elme sem rendelkezett, olvasd el Napoleon Hill megfigyeléseit:

" A lángelmét az teremti meg, ha két vagy több elme a tökéletes harmónia szellemében összejön, keveredik. Ebből a harmonikus elegyből az elme kémiája egy harmadikat teremt, amelyhez mindegyik különálló elme hozzáfér, és használhatja. A lángelme mindaddig elérhető, ameddig a baráti, harmonikus szövetség fennáll a különálló elmék között. Felbomlik és létezésének minden bizonyítéka eltűnik, amint a baráti szövetség megtörik."

Amikor több egyéni elme összekapcsolódik és létrejön a Lángelme, a csoport tagjai olyan tudáshoz és energiához férhetnek hozzá, amely tudással és energiával egyetlen egyén elméje sem rendelkezett korábban. (Kollektív tudat megcsapolása.)

"Egyetlen elmecsoport sem keveredhet össze "Lángelmévé", ha az egyének egyike kifejezetten negatív, ellenséges elmével rendelkezik. A negatív és pozitív elmék nem keverednek össze a leírt módon lángelmévé."

"Mikor két vagy több elme összeolvad a tökéletes harmónia szellemében, az elég erőt fejthet ki ahhoz, hogy a résztvevők látszólag emberfeletti tetteket hajtsanak végre."

Ha már érzed miért lenne hasznos, hogy csatlakozz a Kvantum Klubhoz,
További információkért, iratkozz fel hírlevelünkre>>>

"Az emberi agyat abból a szempontból hasonlíthatjuk akkumulátorhoz, hogy időnként lemerülhet, amitől a tulajdonosa csüggedt lesz, elbátortalanodik, kifogy belőle az energia. Ebben a lemerült állapotban az emberi agyat fel kell tölteni, és ennek az a módja, hogy több élettel teli elmével kell kapcsolatba lépnie. "

"A legsikeresebb gazdasági szervezetek és más ügynöki csapatok hetenként egyszer vagy többször is találkoznak, abból a célból, hogy az egyéni elmék Lángelmévé kovácsolódjanak, amely aztán az egyéni elmék számára néhány napig ösztönzően hat. Általánosságban véve igaz lehet, hogy ezeknek a csoportoknak a vezetői nem értik, mi is történik valójában ezeken a találkozókon. Ám eközben az egyének elméi kapcsolatba lépnek, és feltöltik egymást."

"Amikor két vagy több ember harmonizálja elméjét, és előáll a Lángelme néven ismert jelenség, a csoport mindegyik tagja rendelkezik kellő erővel ahhoz, hogy kapcsolatba lépjen a csoport összes többi tagjának tudatalattijával. Ez az erő azonnal érzékelhető lesz, az elmét magasabb vibrációra serkenti, és élénkebb képzelet, valamint a hatodik érzék kifejlődésével nyilvánul meg. Ezen a hatodik érzéken keresztül villannak új eszmék az agyba. Ezek az eszmék felveszik annak a témának a természetét és alakját, amely az egyén elméjét uralja. Ha az egész csoport azért gyűlt össze, hogy egy bizonyos témával foglalkozzon, az ezzel a témával kapcsolatos eszmék csak úgy ömlenek a jelenlévők agyába, mintha külső befolyás diktálná őket.
A Lángelmében lévők elméje mágnessé válik, vonzza az eszméket és gondolatokat, a lehető legszervezettebb és gyakorlatiasabb ingereket - ki tudja, honnan!"

"A Feltámadás néven ismert vallásos szertartás remek lehetőséget nyújt arra, hogy tanulmányozzuk a Lángelme néven ismert elvet.
Megfigyelhető, hogy a zene nem kis szerepet játszik abban, hogy megteremtse az összejövetelen lévők elméjének összekapcsolódásához szükséges harmóniát. Zene nélkül a feltámadási szertartás szelíd kis kakaózsúr lenne.
Az ilyen istentiszteletek során a hívek vezetőjének nem esik nehezére megteremteni követői elméjének harmóniáját, de jól ismert tény, hogy ez a harmónia a vezető távoztával véget ér, és a Lángelme, amelyet ideiglenesen teremtett, megszűnik.
Azzal, hogy felkorbácsolja követői érzelmeit, az evangelizátor a megfelelő színpadi elemekkel, és a megfelelő zenével könnyen képes Lángelmét teremteni, amely bárki számára érzékelhető. A levegőben lüktet az a pozitív, kellemes hatás, amely megváltoztatja minden jelenlévő teljes kémiáját. (Általában ilyenkor indítják útjára a perselyeket...)
Az evangelizátorok az Úr szellemének nevezik ezt az energiát"

De az igazság az, hogy bármely egyén, bármilyen indokkal képes az elméjét összekapcsolni másokéval és harmónia esetén megteremteni a Lángelmét. Legyen szó akár egy kerékpártúrát követő esti csillagnézésről, vagy egy jó hangulatú borospince látogatásról.


További információkért, iratkozz fel hírlevelünkre>>>

Ezt olvastad már?

Ajánló

Ne maradj le az aktuális hírekről! Klubtalálkozók,
programok, belső infók
.
Iratkozz fel itt!>>>

 

 

Döbbenetes: